Sonne im Herzen-tuoksubaari TARJOUKSESSA

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, Setit, Tuoksusekoitukset, YleistäLeave a Comment

Luonnolliset eteeriset öljyt: luomu-bergamotti ja luomu-appelsiini sekä 100% luonnolliset tuoksusekoitukset Licht, Lebensfreude & Sunlight parantavat kaikki tunnelmaa ja luovat rentouttavan, iloisen ilmapiirin. Yhdessä käytännöllisen saksanpähkinä- tai mäntypuutarjottimen kanssa muodostuu mahtava setti luonnollisia huoneilman tuoksuja!

Luomu-bergamotti (Bergamotte bio) | Bergamotin eteerinen öljy on tärkeä osa jokaista aromaterapian perusvarastoa. Tuoreen, eloisan ja hedelmällisen eteerisen öljyn saamiseksi kypsymättömien, karvasten hedelmien kuoret painetaan kylmäpuristamalla ja sentrifugoidaan. Eläväinen, raikas tuoksu tuo hymyn melkein kenen tahansa kasvoille. Bergamotti on tärkeä osa psykoaromaterapiaa mielialaa parantavana ja ahdistusta lievittävänä komponenttina. Sillä on tasapainottava vaikutus ja se saa aikaan harmonisen tunnelman. Jos bergamotin eteerinen öljy annostellaan oikein, se löytää paikkansa myös kosmetiikassa uudistavan ja antiseptisen vaikutuksensa vuoksi.

Luomu-appelsiini (Orange bio) | Luonnonpuhdas luomulaatuinen appelsiiniöljy saadaan puristamalla hedelmän kuoret. Öljy tuoksuu erittäin hedelmäiseltä ja makealta. Sielulle luonnollinen oranssi öljy on todellinen valonlähde. Eteerisellä appelsiiniöljyllä on tunnelmaa parantava, tasapainottava, rentouttava ja hellästi virkistävä vaikutus samanaikaisesti! Sitä käytetään ahdistuneisuuteen, hermostuneisuuteen ja stressiin liittyviin häiriöihin sekä uniongelmiin.

Licht-tuoksusekoitus | Syksyllä päivät ovat lyhyempiä, tunnelma on tylsempi ja luonto valmistautuu lepotilaan. Päivän pituuden lyhentymisellä ja huonolla säällä voi olla myös voimakas vaikutus ihmisten henkiseen hyvinvointiin. Liian vähäinen auringonvalo voi johtaa pilviseen mielialaan, haluttomuuteen ja suruun. Tässä tuoksusekoituksessa on kasvivoimaa ja energiaa, jotka välittävät iloisuutta sekä piristävät tunnelmaa, rauhoittavat ja rentouttavat. Tämä on yhdistelmä aromaterapian masennusöljyjä, kuten bergamottia, laventelia, salviaa, nerolia, mäkikuisman uutetta CO2-tuotannosta ja paljon muuta.

Lebensfreude-tuoksusekoitus | Hedelmäisillä sitrushedelmän öljyillä veriappelsiini, greippi, mandarii-ni, appelsiini sekä erityisen hienoilla ja tuoksua pyöristävillä vanilja- ja neroliöljyillä on hyvin erityinen synergia. Tuoksukoostumus antaa keveyden tunteen, on positiivinen ja rohkaisee kehoa ja mieltä uusiin teoihin! Puhtailla luonnollisilla eteerisillä öljyillä on erityisen voimakas vaikutus psyykeen. Siksi tätä tuoksusekoitusta voidaan käyttää levittämään iloa ja lievittämään surua sekä masentavaa mielialaa ja mielialan vaihteluja.

Sunlight-tuoksusekoitus | Auringonvaloa, joka koostuu appelsiinista, mandariinista, sitruunasta, vaniljasta ja muista eteerisistä öljyistä. Sekoitus valaisee mieltä ja täyttää asuintilan lämmöllä ja hyvinvoinnilla. Tämä mielialaa kohottava tuoksusekoitus on täydellinen valonlähde pimeään vuodenaikaan – sekä aikuisille että lapsille, jotka rakastavat mandariinin makeaa, hedelmällistä tuoksua yhdessä vaniljan balsamisen makeuden kanssa!

Setti sisältää:

Luomu-bergamotti, 10 ml
Luomu-appelsiini, 10 ml
Licht, 5 ml
Lebensfreude, 5 ml
Sunlight, 5 ml
Sis. puisen tarjottimen pähkinä/sembramänty

Tuotenro.: 19586n Tuoksubaarin tarjotin pähkinäpuusta norm.€63,50 NYT VAIN €49,80
Tuotenro.: 19586z Tuoksubaarin tarjotin sembramännystä norm.€63,50 NYT VAIN €49,80 (otsikkokuvassa)

Tarjoukset ovat voimassa kunnes tavaraa riittää.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *