Sitruuna-käsisaippua (Handseife Zitrone)

Päivi BlöchlEkologiset siivousvälineet, Ihonhoito, Kylpy- ja suihkutuotteet, KylpytuotteetLeave a Comment

Kesään kuuluu sitruunan pirteä tuoksu! Jotta voimme nauttia siitä päivittäin, olemme lisänneet valikoimaan uuden käsisaippuan, joka tuoksuu pirteästi sitruunalle!!

Se joka joutuu pesemään usein käsiänsä, olipa se kotona tai työn puolesta, tietää että on hyvä käyttää mietoja pesuraaka-aineita, jotta kädet eivät kuiva. feelingin mieto käsisaippua on hellä käsille ja sen ph-arvo on iholle sopiva. Se sisältää pelkästään luonnollisia pesuraaka-aine-tensidejä. Siksi kädet eivät kuivu sitä käytettäessä, vaikka joutuisit pesemään käsiäsi usein. Kesää varten olemme „maustaneet“ saippuan pirteällä tuoksulla – sitruuna ja Litsea Cubeba.

Vinkki: Saippua on mietojen aineosiensa puolesta myös ihana suihkugeeli!
Aineosat: feelingin perusshampoo, sitruuna, Litsea Cubeba.

INCI: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lauryldimonium Hydroxypropyl, Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceril Oleate, Sodium Benzoate; Parfum (=sekoitus 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä kuten sitruuna, Litsea Cubeba).
Limonen*,Citral*,Cumarin*,Citronellol*. *mainittujen eteeristen öljyjen aineosia. Allergeenit voivat vaihdella chargesta riippuen.

Tuotenumero:
16088 – € 8,80 / 300ml

16087 – € 10,50 / 1000ml


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.