Ruusuhydrolaatti

Päivi BlöchlHydrolaatitLeave a Comment

Ruusuvesi – ruusuhydrolaatti (Rosenhydrolat, Rosenwasser)

Ruusuvesi saadaan ruusuöljyn tislauksen sivutuotteena. Tällaiset kasvivedet ovat hyvin tehokkaita ja hellintä aromaterapiaa. Kasvivedet ovat ihanteellisia kaikille mutta varsinkin lapsille, vanhuksille, herkkäihoisille, allergikoille sekä eläimille.

Kautta aikojen ihmiset ovat käyttäneet ruususta valmistettuja luonnontuotteita. Rypyt suoriksi ruusulla, sanoi jo vanha kansa. Kleopatra tiesi ruusun taian ja käytti sitä myös kylvyissään ja tuoksuissa…an.

feeling-ruusuvesi on monikertaisesti tislattu – siten saadaan veteen mm. enemmän tuoksua ja siihen käytetyt ruusut ovat Bulgariassa biologisesti kasvatettu.

feeling-ruusuvettä voi käyttää ihonpuhdistukseen – kasvovetenä kaikille ihotyypeille ja erityisen suosittu ruusuvesi on vauvojen ihon hoitoon. Sen sanotaan vaikuttavan rauhoittavasti, bakteereja tappavasti sekä hoitavasti.

Viileät ihohauteet, jotka on kosteutettu ruusuvedellä tuovat helpotusta tulehtuneeseen, kipeään sekä turvonneeseen ihoon.
Ärsyyntyneet ja kuivat silmät ja myös verkkokalvontulehduksesta kärsivät silmät rakastavat ruusuvettä – kastele vanutupot ruusuvedellä ja laita ne suljetuille silmäluomille. Se tekee hyvää myös matkalla, varsinkin lentokoneessa ja autossa kun ilmastointilaitteet pyörivät – hyvä vinkki myös väsyneille silmille pitkän työpäivän jälkeen, kun laitat tietokoneen pois päältä!

Peräpukamien hoitoon sekä haavojen parantamiseen synnytyksen jälkeen suositellaan istumakylpyjä – ruusuvesi kylpyvedessä rauhoittaa.

Ruusuvesi vilvoittaa ja poistaa kipua auringonpolttamalla iholla ja palohaavoissa. Kuumeiselle lapselle kääreet säärissä ja jaloissa tekevät usein hyvää, kääreisiin voi suihkuttaa ruusuvettä!

Itämaissa käytetään ruusuvettä jälkiruokien maustamisessa. Vinkki kevään ja kesän juhliin, suihkautus ruusuvettä pikariin ennenkuin lasi täytetään kuohuviinillä – hipaus ruusun taikaa kruunaa kuohuviinin!

€ 9,80 / 100ml suihkepullossa / Tuotenumero 17526

€ 49,00 / 6 x 100 ml suihkepulloissa / Tuotenumero 17649

Huom.: Säilyvyyden vuoksi emme toimita hydrolaatteja 500 ml pulloissa. Tarjoamme vaihtoehtona: 5 x 100 ml + 1 kappale ilmaiseksi!
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *