Ruusubalsami (Rosenbalsam)

Päivi BlöchlBalsamitLeave a Comment

Feeling Ruusubalsami on aikamoinen aarre! Korkealuokkaiset aineosat, aito ja puhdas ruusuöljy sekä pienenpieni ruusukvartsi tekevät tästä tuotteesta ainutlaatuisen ja erityisen.

Ruusubalsamia voidaan käyttää parfyymin tavoin, sitä sivellään kaulalle, rintakehään ja korvien taakse. Mutta sen vaikutus ulottuu paljon pidemmälle kuin vain ihanaa  tuoksua antavana parfyyminä. Ruusu tukee itsetuntoa, häivyttää stressiä, auttaa suruaikana sekä  päänsäryssä. Se toimii hyvin myös epäpuhtaalla iholla käytettynä.

Ruusubalsami voi antaa apua myös lapsille – se antaa luottamusta ja varmuuden tunnetta vaikeissa tilanteissa ja vaikeina aikoina. Feeling ruusubalsami vaikuttaa rauhoittavasti ja rentouttavasti ja saa  villeimmätkin rasavillit jälleen rauhoittumaan.

Tuotenumero:

18024 – €16,50 / 15 ml

18126 – €94,00 / 100 ml

Ingredients/INCI: Simmondsia chinensis, Cera flava bio, Parfum (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä kuten bio-Palmarosa, ruusu, ruusugerania), Tocopherol.
Geranioli*, Citronellooli*, Linalooli*, Farnesoli*, Eugenoli*, Limoneeni*, Citraali*
* mainittujen eteeristen öljyjen ainosia.
Allergeenit voivat vaihdella chargesta riippuen.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *