Ruusu-hierontaöljy (bio) (Rose Massageöl)

Päivi BlöchlIhonhoito, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Ruusu- hierontaöljy (bio) (Rose Massageöl)

Luonnolliset kasviöljyt kuten bio-soijaöljy ja bio-manteliöljy ovat tämän hellävaraisen ja luonnollisen tuotteen pohjana. Ihanilta tuoksuvat eteeriset öljyt, kuten puhdas ruusuöljy täydentävät ravitsevien kasviöljyjen vaikutuksen. Anna itsesi kokea feelingin ruusu-vartalo-öljyn ylellisyys ja tehokkuus !

Luomu-laatuinen ruusu, tuo kukkien kuningatar, tekee öljystä ihonhoidossa täydellisen ja  viettelee samalla sielun. Soija- ja manteliöljy ravitsevat täydellisesti, ihosi ei muuta tarvitse, se on täydellinen yhdistelmä! Hento, kukkainen puhtaan ruusun tuoksu viettele hetkessä! Eteerinen ruusu- öljy vaikuttaa rauhoittavasti, rentouttavasti ja kohottaa itsetuntoa sekä saa aikaan hyvä olon ja mielen. Ruusuöljyn sanotaan myös vaikuttavan ihoa nuorentavasti, kipua lieventävästi ja sitä voi hyvin käyttää myös epäpuhtaalle iholle, näppyläiselle ja punoittavalle iholle. Bio-ruusu-hierontaöljy on täydellinen ihonhoitotuote vartalolle ja mielelle.

Öljyn aineosat ovat erittäin hellävaraisia myös herkän ihon hoitoon. Olemme valinneet tähän öljyyn miedot mutta silti tehokkaat aineosat. Öljyä voidaan käyttää myös lapsille, joilla on erityisen herkkä iho. Hellävarainen ja pehmeä hieronta iltakylvyn jälkeen tekee hyvää railakkaalle ja ylivilkkaalle lapselle ennen nukkumaanmenoa.

Tätä biologista ruusu-hierontaöljyä voi hyvin käyttää myös raskausarpien ehkäisyyn. Varsinkin tulevat äidit panostavat vartaloonsa ja myös tulevan lapsen hoitoon – feeling ruusu-hierontaöljy tarjoaa 100% luonnollisen hoidon iholle ja tarjoaa samalla iholle välttämättömiä rasvahappoja, jotka tekevät ihosta elastisen ja suojaavat sitä. Se tukee sidekudosta ja vahvistaa sitä – ideaali tapa ehkäistä raskausarpia 3. raskauskuukaudesta lähtien. Vinkki: Ei pelkästää mahan seutu veny raskauden vuoksi vaan vaikutus ylettyy myös reisiin, takapuoleen ja rintoihin ja nekin kiittävät hyvästä hoidosta – käytä reilulla kädellä!

Rauhoittava, tasapainottava ja  ihoa hoitava vaikutus. Öljyssä on erityisen mieto koostumus joten sitä voi käyttää myös raskauden aikana, kolmannen raskauskuukauden jälkeen.

Tuotenumero:

14016 – €16,00 /100ml

17549 – €58,80 / 500ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *