PSSST – Antikuorsausöljy (Anti-Schnarchöl)

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, Tuoksusekoitukset, YleistäLeave a Comment

Yksi kolmesta miehestä ja yksi neljästä naisesta kärsii kuorsaamisesta. Yöllä, kun toiset nukkuvat rauhassa, he aiheuttavat häiritseviä hengitysääniä eli kuorsausta. Tämä harmittava ”sahaus” ei vain syö kumppanin hermoja vaan myös omia.

Kuorsaus johtuu hengitysteiden kaventumisesta. Tämä voi johtua laajentuneista polyypeista, nenäluun muutoksista, lihavuudesta tai ikään liittyvästä (tai periytyneestä) kurkun kudoksen löystymisestä. Tämän löystymisen korjaamiseksi ihminen joutuu hengittämään hieman voimakkaammin kuin normaalisti. Hengitysteihin syntyy „turbulenssi“, joka ulottuu pitkälle kurkkuun. Se saa aikaan kitalaen purjeen keinumisen – tyypillisen kuorsauksen äänen.

Pssst! Antikuorsausöljy estää kuorsausta luonnollisella tavalla. Se koostuu 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä, kuten appelsiini, laventeli, neilikanlehti. Tämä öljyjen erityinen seos saa aikaan kitalaen purjeen kiristymisen jonka vuoksi kitalaen kudos ei enää värise ja yöllä on taas rauha maassa!

Käyttö: Illalla hampaidenpesun jälkeen : sekoita 5-8 tippaa antikuorsausöljyä puoleen lasilliseen haaleaa vettä, huuhtele sillä suu voimakkaasti ja kurlaa nesteellä. Sylje pois – EI NIELLÄ! Vaikutuksen pitäisi kestää 6 tuntia. Jos teho on neuvotulla annoksella liian lyhytaikainen tai ei ole tarpeeksi tehokas, annosta voidaan suurentaa hieman.

Tuotteen vaikutus alkaa näkyä yleensä noin 5 päivän kuluttua ensimmäisestä käytöstä. Antikuorsausöljy ei kuitenkaan toimi liiallisen alkoholinkulutuksen tai vilustumisen aikana.

Tuotenumero:
18056 – € 9,80 / 10ml


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *