Laventelihydrolaatti (Lavendelhydrolat)

Päivi BlöchlHydrolaatitLeave a Comment

Laventelihydrolaatti eli laventelivesi

Laventelia pidetään sekä arvokkaana lääkekasvina että yhtenä luonnonkosmetiikan peruskivistä. Laventeli on ihonhoituotteiden ehdoton valttikortti!

Biologisella viljelyllä tuotettu laventelihydrolaatti eli laventelivesi sopii kasvovedeksi kaikille ihotypeille mutta erityisesti kuivalle ja epäpuhtaalle iholle sekä akneen. Laventelihydrolaatin hellävaraiset aineosat vaikuttavat rauhoittavasti, puhdistavasti sekä ongelmaihoa hoitavasti. Laventelihydrolaattia voidaan hyvin käyttää myös rasvaisten hiusten hoidossa, se on helppokäytöinen, sitä vain suihkutetaan päänahkaan ja hiuksiin ja hierotaan hyvin ihoon.

Laventelihydrolaattia käytetään myös paljon hauteissa, esim. hyttysten puremissa, ihottumaan sekä kutiavalla iholla. Sitä voidaan käyttää myös rauhoittavana ja puhdistavana partavetenä parranajon jälkeen. Se hoitaa ihoa ja saa pienet haavat nopeasti kuntoon.

Hydrolaatteja voidaan yleisesti käyttää myös huoneilman raikastamiseen. Englannissa tehtyjen tutkimusten perusteella varsinkin laventelihydrolaattia käytetään sairaaloissa ja muissa terveydenhoitolaitoksissa rauhoittavan ja  tasapainottavan vaikutuksensa vuoksi, varsinkin saattohoitojen yhteydessä . Laventelihydrolaatin käyttö sai myös aikaan sen että unilääkkeiden käyttöä pystyttiin vähentämään koska laventelihydrolaatti vaikuttaa rauhoittavasti sekä unen tuloa edistävästi.

Huom.: Jotta hydrolaatin säilyvyys saadaan mahdollisimman pitkäksi, myymme hydrolaatteja vain 100ml:n pulloissa. Ostaessasi suurempia määriä, tarjoamme vaihtoehtona 5 x 100ml + 1 pullo ilmaiseksi.

Tuotenumero:

17516 – €8,80/100ml

17619 – €44,00/6 x 100ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *