Kiina-balsami (Chinabalsam)

Päivi BlöchlBalsamitLeave a Comment

feeling Kiinan-balsami kuuluu jokaiseen kotiapteekkiin!

Sopii väsymykseen, päänsärkyyn, vilustumiseen ja moneen muuhun vaivaan, feeling Kiina-balsami helpottaa nopeasti. Vakavissa sairauksissa ei Kiinan-Balsami korvaa lääkärissä käyntiä mutta ennaltaehkäisyyn ja pienempiin vaivoihin se auttaa nopeasti ja luotettavasti.

Puhdas mehiläisvaha ja kasvipohjainen jojobaöljy muodostavat tämän tehokkaan luonnontuotteen perustan.

Kun olo on huono tai vilunväreet tuntuvat iholla, suositellaan feeling Kiina-balsamin levittämistä niskaan ja otsaan. Jo muutamassa minuutissa sen vaikutus tuntuu, olo helpottaa ja taas on helpompi hengittää. Saamme usein palautetta kuinka feeling Kiina-balsami tekee hyvää myös hyttysten pistoissa.

Aikuiset voivat levittää feelingin Kiinan-balsamia myös rintakehään ja selkään. Alta 3-vuotiaille lapsille suosittelemme sen sijaan feelingin Teepuu-balsamia tai feeling Baby Wohl-yskänbalsamia.

Tuotenumero:

18003 – €7,50 / 15 ml

18066 – €39,80 / 100ml

Ingredients/INCI: Simmondsia chinensis, Parfum (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä kuten Menta arvensis, Niaouli, laventeli, Ho-öljy, myskisalvia, bio-patsuli), Cera flava bio, Tocopherol.
Linalooli*, Limoneeni*, Geranioli*
* mainittujen eteeristen öljyjen aineosia.

Allergeenit voivat vaihdella chargesta riippuen.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *