Khoysan-Merisuola-näytepakkaus (Meersalz Probierset)

Päivi BlöchlSetitLeave a Comment

Khoysan-merisuolan harmoninen maku ja voimakas maustamisvoima tekevät siitä ihanan makuisen ja täydellisen luonnollisen mausteen vaativaankin ruoanvalmistukseen.

Kiinnostavat yrtti- ja maustesekoitukset ravintorikkaasta merilevästä, auringonkypsyttämistä yrteistä ja mausteista, jotka suurimmaksi osaksi tulevat Khoysanin omista yrttitarhoista, rikastuttavat makuja keittiössä.

Kun Khoysanin merisuola nautitaan liuotetussa muodossa (veteen tai ruokaan liuotettuna), se on kuin uudelleen syntynyttä merivettä, joka on koostumukseltaan hyvin lähennä verta ja muita kehon nesteitä. Se antaa meille energiaa ja sen voima auttaa solujamme uudistumaan, tukien näin kehon omaa luonnollista toimintaa.

Luonnonpuhdas suola – kuten myös luonnonpuhdas vesi – ovat ihmiselle elintärkeitä aineita ja jo vuosituhansia ne ovat olleet myös tärkeä osa luonnon parantavia aineita. Yhä enenevässä määrin ihmiset ovat löytäneet uudelleen luonnonsuolan vahvistavan ja parantavan voiman sen eri muodoissa, esim. suolakylpynä, kehon kuorinnassa, samoin kuin luonnollisena sole-liuoksena (veteen liuotettua luonnonsuolaa) sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Merisuola-näytepakkaus on kuin kävelyretki Khoysanin suola- ja yrttipuutarhassa.

Setti sisältää:
Noin 15 gr pussin merisuolaa sekoitettuna
– BIO levään ja yrtteihin,
– BIO yrtteihin & kukkiin,
– BIO valkosipuliin & persiljaan,
– BIO chiliin & Cayennepippuriin.
Samoin kuin noin 30 gr merisuolaa
– luonnollinen, hieno suola
– luonnollinen, karkea suola
Samoin kuin maistiaiset
– fleur de sel | Merisuolakristallit kaikkein hienoimmassa muodossa
– fleur de sel | Kaikkein hienoimmat merisuolahiutaleet

Tuotenumero:
7102 – € 9,80 / setti

Lähde: Khoysan


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *