Käsienpuhdistusspray (Handreinigungsspray)

Päivi BlöchlIhonhoito, YleistäLeave a Comment

Liikkeellä ollessa – lasten kanssa tai yksin – puuttuu usein mahdollisuus kunnolliseen käsienpesuun. Varsinkin lentokoneessa, junassa, bussissa tai julkisissa käymälöissä käydessä on tarve pestä kädet perusteellisesti.
Siksi olemme kehittäneet kätevän käsienpesusprayn muovipullossa käsilaukkuun! Luonnonpuhtaat eteeriset öljyt ovat vaikutukseltaan hyvin tehokkaita bakteereita ja viruksia vastaan – ne suojaavat meitä taudinaiheuttajilta!

Tätä vesi- ja alkoholipohjaista, desinfioivaa ja puhdistavaa käsienpuhdistussprayta voi käyttää useita kertoja päivässä, aina tarvittaessa. Se suihkutetaan käsiin, käsiä hierotaan toisiinsa ja valmista tuli! Tähän tarkoitukseen olemme etsineet luonnolliset eteeriset öljyt, jotka ovat erittäin tehokkaita bakteereita vastaan ja puhdistavat tehokkaasti: teepuu, timjami ct. Thymol, greippi, Litsea Cubeba samoin kuin Eukalyptus globulus.

Vinkki: Myös talvella ja vilutusmiskausien aikana on tämä käsienpuhdistusspray hyvä apuri suojelemaan tautien tartunnalta. Sprayta voi käyttää useamman kerran päivässä, varsinkin kun on ollut nuhanenien ja nuhaisten kollegoiden kanssa tekemisissä!

Vinkki: Käsienpuhdistussprayssä on käytetty pohjana alkoholia ja vettä, ensinnäkin desinfioimaan mutta alkoholi vaikuttaa myös säilyttävästi, luonnonmukaisella tavalla. Jos tuote kuivattaa käsiä liikaa, suosittelemme käytön jälkeen feelingin käsivoidetta, hoitamaan hellästi käsiä tai jopa myös käsibalsamia jos kädet ovat hyvin kuivat.

INCI: Vesi, alkoholi, teepuu, timjami Ct. Thymol, greippi, Litsea Cubeba, Eukalyptus globulus.

Tuotenumero: 16705 – € 9,50 / 50ml

Tiedot kirjallisuudesta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *