Hoitava silmänympärys-roll-on (Augen Intensivpflege-Roll-on)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

feeling- HOITAVA SILMÄNYMPÄRYS-ROLL-ON

Silmänympärysiho on noin kolme kertaa ohuempaa kuin muu kasvojen iho. Silmänympärysiholla ei ole tali- ja hikirauhasia ja siinä on vain vähän kollageenia ja elastisuutta. Siksi tämä osa on erityisen joustamaton, herkkä ja sen takia silmänympärysiholle muodostuu helposti pieniä ryppyjä. Silmienympärysihoa tulisi siksi hoitaa oikein jo nuoresta lähtien. Feelingin silmänympärysiholle laitettava intensiiviöljy edistää herkän silmänympärysihon uusiutumista, sitoo kosteutta ja lieventää pikkuryppyjä. Korkealaatuinen koostumus muodostuu seuraavista kasvisöljyistä: ruusunmarjansiemenöljy, granaattiomenansiemenöljy, kylmäpuristettu argaaniaöljy,  luomulaatuinen helokkiöljy, vadelmansiemenöljy  ja luomulaatuinen macademiapähkinäöljy.

Villiruusuöljy (Ruusunmarjansiemenöljy) | Tämä kylmäpuristettu kasviöljy vaikuttaa verenkiertoa edistävästi ja madaltaa ryppyjä ja juonteita kasvoilla, vähentää couperosa-ihoa,ja vaalentaa ihon pigmentti- ja maksaläiskiä.  Koostumus muodostuu moninkertaisesti tyydyttymättömistä rasvahapoista, jotka sisältävät jälkiä transretinolihaposta (yksi E-vitamiinin aktiivinen muoto) ja tekevät villiruusuöljystä erinomaisen ja vaikuttavan öljyn luonnonkosmetiikkaan. Erityisesti kuiva, ikääntyvä ja helposti tulehtuva iho hyötyy tästä öljystä.

Granaattiomenansiemenöljy (Granatapfelsamenöl Nativ kbA) |Tutkimukset todistavat, että granaattiomena vaikuttaa ennaltaehkäisevästi ikääntymistä vastaan. Tässä   öljyssä on korkea määrä tyydyttymättömiä rasvahappoja, granaattiomenahappoa, joita ei juurikaan kasvien maailmassa tavata. Ihonhoidossa se vahvistaa ihon omaa suojakerrosta, edistää uusiutumista ja vähentää siten ennenaikaista ihon vanhenemista. Ikääntyvä, kuiva ja vaativa iho saa kimmoisuutta ja elastisuutta.

Argaaniaöljy, kylmäpuristettu | Tämä marokkolainen kauneusöljy on se joka naisen kaapista löydyttävä must-juttu, sillä siinä on vähintään 80% tyydyttymättömiä rasvahappoja ja todella korkea määrä E-vitamiinia. Se on mahtava antioksidantti ja kasviöljyjen klassikko  ihon ikääntymistä vastustamaan ja kuivaa ihoa hoitamaan.

Luomulaatuinen helokkiöljy|  Tämä ihastuttava öljy auttaa ihoamme säilyttämään kosteuden. Se on ihoa uudistava ja ehkäisee säännöllisesti käytettynä ryppyjen muodostumista.

Vadelmansiemenöljy | Pikkuruisista vadelman siemenistä saadaan ensiluokkaista öljyä. Vadelmansiemenöljy suojaa meitä vapailta happiradikaaleilta, sitoo kosteutta ja säilyttää ihon elastisuuden.

Luomulaatuinen macadamiapähkinäöljy | Pähkinöiden kuningattaresta saadaan ihoystävällinen kasviöljy, joka vaikuttaa ihoa uudistaen, erityisesti kuiva ja ikääntyvä iho hyötyy tästä öljystä.

Jalo yhdistelmä 100% luonnollisen puhtaita eteerisiä öljyjä täydentävät silmänympäryshoidon: ruusu, ylang ylang, kurjenpolvi, frankinsensi, neroli ja muut hoitavat eteeriset öljyt hemmottelevat ihoasi. Ne vaikuttavat ravitsevasti, kiinteyttävästi ja ihon soluja uudistaen. Silmänympärysihon pikkurypyt silottuvat ja ihokudos uudistuu nopeammin. Nämä öljyt myös muodostavat yhdessä erityislaatuisen tuoksun.

Käyttö:

1: Puhdistus! Silmienympärysiho puhdistetaan hellästi pyörivin liikkein. Suosittelemme tähän feeling Cleany tuotetta tai omaa suosikkihydrolaattiasi eli  kukkavettä, jotta ihon epäpuhtaudet ja meikin jäämät saadaan pois.

2: Hoitava vaikutus! Puhdistuksen jälkeen ota muutama tippa feeling –silmänympärysöljyä  (Augen Intensivpflege) sormenpäihin ja painele sitä pehmeästi silmänympärysiholle.

Tuotenumero:

18038 – €14,80 / 10ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *