Hengitä vapaasti (Atme dich frei), setti

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, Setit, TuoksusekoituksetLeave a Comment

SUOSIKKITUOKSUT TALVEEN – Hengitä vapaasti (Atme dich frei) – NYT TARJOUKSESSA IHANASSA SETISSÄ

Oli talvi tai kesä, huoneilman tuoksutus tai sauna – uusi tarjoussetti „Hengitä vapaasti“ sisältää 5 luonnonpuhdasta eteeristä öljyä, joita voit käyttää ympäri vuoden ja koko perheelle. Käytännöllinen tuoksubaari jokaiseen kotiin!

Sitruunaruoho (Lemongrassöl) | Cymbopogon flexousus tunnetaan aasialaisesta keittiöstä. Tuoreet varret tislataan ja siitä saadaan elävöittävä, ilmaa puhdistava sitruunaruohonöljy. Tuoksu välittää puhtautta, pirteyttä ja iloisuutta. Se sopii keittiöön, asuintiloihin, kylpyhuoneeseen jne. Vinkki: pari tippaa sitruunaruohoa pyykinpesukoneeseen hoitoaineen sijaan antaa pyykeille pirteän tuoksun.

Bio‐appelsiininöljy (Orangenöl bio) | Citrus sinensis tuotetaan kuorien puristuksella ja on yksi aromaterapian pidetyimmistä öljyistä. Se tuoksuu makealle, hedelmäisille, lämpöiselle ja iloiselle! Appelsiininöljy vaikuttaa painetta purkavasti tilanteissa, joissa reagoimme hieman vakavasti. Öljy rauhoittaa, rentouttaa ja auttaa näkemään tilanteita avoimin silmin. Tuoksu antaa lämpöä, iloisuutta ja keveyttä. Jo pari tippaa tuoksulyhdyssä tai diffuuserissa saa ilman raikastumaan ja puhdistumaan. Vinkki: Bio‐laatuinen puhdas appelsiiniöljy tuo makua myös ruokiin ja juomiin. Keksit, kakut ja talvipunssi maistuu ihanalta kun siihen on hyvin emulgoitu tippa appelsiiniöljyä.

Bio‐bergamottiminttu (Bergamottminzenöl bio) | Mentha citrata tuoksuu ihanan pirteältä, hedelmäiseltä ja hieman minttumaiselta. Tuoksu muistuttaa jopa hieman laventelin tuoksua. Tätä hieman harvinaista öljyä on usein vaikea löytää. Se vaikuttaa hyvin ihoa hoitavalta, viruksia vastaan ja rentouttavasti. Bergamottiminttu sopii hyvin myös lapsille ja herkille ihmisille. Öljy vaikuttaa unentuloa helpottavasti ja rauhoittavasti. Vinkki: Bergamottiminttu bio puhdistaa ilmaa. Se on erinomainen öljy läksyjen teossa ja silloin kun keskittymiskykyä tarvitaan. Se myös puhdistaa „epäsointuista ilmaa“.

Eukalyptus radiata bio | Eucalyptus radiata on pidetty talviöljy – paljon miedompi kuin voimakkaasti tuoksuva Eukalyptus globulus. Aikuisille eukalyptusöljy radiata on ideaali kaveri talviaikaan. Huoneilmassa se vaikuttaa vapauttavasti hengityselimiin. Vinkki: Eukalyptusöljy radiata sopii hyvin kosteaan inhalaatioon – tiputa 1, maksimissaan 2 tippaa öljyä 1 RL korkealaatuista merisuolaa ja sekoita seos 2‐3 litraan vettä. Hengittele varovasti ilmaa, voit peittää pään pyyhekeellä, jotta saat kaiken irti höyrystä.
Inhaloi noin 15 minuuttia ja kuivaa sen jälkeen kasvot ja hiusraja ja lepää inhalaation jälkeen, jalat pystyyn ja sohvalle!

Hengitä syvään‐tuoksusekoitus (tief atmen Duftkomposition) sisältää luonnolliset eteeriset öljyt mänty, kuusi ja hopeakuusi – jokaisella hengityksellä voit tuntea vahvat neulastuoksut. Neulaspuiden eteeriset öljyt saavat ilman tuoksumaan metsäiseltä ja ne vapauttavat hengitysteitä. Öljyjen monoterpeenit vaikuttavat myös bakteereiden ja virusten leviämistä vastaan. Vinkki: Nämä metsäiset tuoksut tekevät hyvää myös saunassa!

Eteeristen öljyjen käyttö saunassa, oman mielen mukaan:
– Eteeriset öljyt voidaan sekoittaa myös saunasuolaan. 50 g merisuolaa ja noin 10 tippaa eteerisiä öljyjä sekoitetaan noin 1 TL:aan luonnollista kasviöljyä. Ensimmäisen löylyn jälkeen saunasuola hierotaan kostealle iholle ja sitten nautitaan ihanasta kuorinnanvaikutuksesta. Se syväpuhdistaa kehoa ja saa nesteet liikkeelle. Voit mennä suolattuna takaisin saunaan – hengitystiet avautuvat ja öljyt vaikuttavat tehokkaasti iholla ja kehossa. Suihkuta suola hyvin pois iholta saunan jälkeen.
– Eteeriset öljyt voidaan laittaa saunassa myös pieneen vesimaljaan tai löylynhenkeen, tiputa 3‐5 tippaa veteen ja anna löylyn vaikuttaa.
– Voit myös tuoksuttaa tuoksulyhdyllä tai höyrystimellä pukuhuoneen ja nauttia öljyistä saunan jälkeenkin.

Saunaan, kylpyhuoneseen, asuintiloihin tai makuuhuoneeseen, jokaiseen tarpeeseen tuoksut, kätevässä puutarjottimessa! Setti sisältää:
Sitruunaruoho (Lemongrass), 10 ml
Bio‐appelsiini (Orange bio), 10 ml
Bio‐bergamottiminttu (Bergamottminze bio), 5 ml
Eukalyptus radiata bio, 10 ml
Hengitä syvään (tief atmen), 10 ml
Puutarjotin, öljytty pähkinäpuu tai luonnollinen seetri, kpl

Tuotenumero:
– 19479n Tuoksubaari, pähkinäpuu
norm. € 63,00 NYT VAIN € 48,80
– 19479z Tuoksubaari, seetri
norm. € 63,00 NYT VAIN € 48,80

Tiedot kirjallisuudesta. Kysy lisää feelingin aromaneuvojalta tai aromaterapeutilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *