Helli itseäsi (Verwöhn dich) Hoitosetti

Päivi BlöchlIhonhoito, Kylpy- ja suihkutuotteet, Kylpytuotteet, Setit, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Itsestä huolehtiminen tarkoittaa myös sitä että osaa kunnioittaa ja huolehtia omasta kehostaan ja kehon hyvinvoinnista. Tämän hoitosetin luonnonpuhtaat tuotteet helpottavat itsestä huolehtimista luonnon voimien avulla!

Kukkaistanssi-kylpysuola (Blütentanz Salzbad) lupaavat ihanat, kukkaiset kylvyt, rentouttavat hetket lämpöisessä vedessä. Suolakylpy vaikuttaa puhdistaen, poistaen nestettä ja ihoa hellien. Kallisarvoiset, tuoksuvat kukkaisöljyt kuten ruusuöljy, Champacaöljy, Jasmiini sambac ja monet muut tukevat itsetuntoa, nostavat mielialaa ja hellivät aisteja.

Kylvyn jälkeen voit helliä ihoasi uudella Kukkaisunelma- biolaatuisella vartalovoilla (Blütentraum Körperbutter bio), joka ravitsee kuivaa ja ärsyyntynyttä ihoa kukkaisella luxus-tuoksulla. Vartalovoin eteeriset öljyt tuovat rentoa oloa, tasapainoa ja kohottavat itsetuntoa.

Kukkaistaika-aroma roll-on (Blütenzauber Aromastick), tuoksuu hellästi ja toimii parfyymi roll-onina, tuoden hyvää mieltä ja oloa samoin kuin itsevarmuutta. Ihana hemmottelusetti täynnä kukkaismaisia tuoksunuotteja koko päivään tai illaksi kotiin töiden jälkeen.

Setti on pakattu kätevään kangaskoriin, jonka voit sitoa kiinni matkalle – kori on ommeltu käsityönä Vorarlbergissa, Itävallassa!

Setti sisältään:
Blütentraum vartalovoi bio, 100 ml
Kukkaistanssi-kylpysuola (Blütentanz Salzbad), 700 g
Kukkaistaika Aroma roll-om (Blütenzauber Aromastick), 10 ml
Punainen kangaskori

Tuotenumero:
19487 – NYT TARJOUKSESSA € 39,90 (norm. € 54,20) / setti


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *