G´sund – Terveyden vahvistus-setti TARJOUKSESSA

Päivi BlöchlSetitLeave a Comment

Terveyden vahvistus-setti
(G´sund – Stärkungsset) – nyt erikoishintaan vain €42.50 (norm. €54,00)

Kaipaatko vahvistusta arkeesi ja erityisesti talviaikaan!? Tässä huippulaatuinen setti sinulle, joka tarvitset lisää vastustuskykyä ja energiaa.

Terveellisellä ruokavaliolla, liikunnalla ja ulkoilemalla raittiissa ilmassa voimme vaikuttaa paljon terveyteemme ja suojelemaan itseämme vilustumiselta. Aromaattisilla hyvinvointituotteilla voimme kuitenkin vahvistaa kehomme ja mielemme hyvinvointia ja myös vahvistaa immuunijärjestelmäämme.

Settiin kuuluu:

Vahvistava kylpy, 100 ml (Stärkungsbad)
Tässä stimuloivassa ja vahvistavassa kylpytuotteessa ovat vaikuttamassa vahvat luontoapteekin yrtit, kuten timjami, kynteli ja rosmariini. Intensiivisesti tuoksuva aromaöljykylpy tai -suihku vaikuttaa vahvistavasti, antaen voimaa ja energiaa ja tekee erityisen hyvää pitkän työpäivän tai sairastamisen jälkeen.

Omega 3-öljykuuri, luomu, 100 ml (Ölkur, bio)
Voittamaton yhdistelmä luonnosta peräisin olevia kasviöljyjä tuo elimistöömme arvokkaita ja välttämättömiä rasvahappoja. Luomuöljykuuri koostuu luomulaatuisista kasviöljyistä kuten hampunsiemenöljystä, pellavansiemenöljystä, mustakuminaöljystä ja tyrnin siemenöljystä. Kuuri kestää kuukauden. Annostus aikuisille on 1 teelusikallinen päivässä, mieluiten ennen ruokailua. Immuunijärjestelmämme voimistuu ja vahvistuu luonnollisella tavalla.

Hu-balsami 30 ml
Tämä tuote kuuluu jokaiseen kotiin varsinkin talvisaikaan. Jo ensimmäisten vilustumisoireiden ilmaannuttua Hu-balsami tekee hyvää. Laventeliöljy, cajeputöljy, jalokuusiöljy sekä eucalyptusöljy helpottavat hengitystä ja lievittävät yskää. Kokemuksesta tiedämme että yskänbalsami vaikuttaa erityisen tehokkaasti jalkapohjiin hierottuna, sekä ennaltaehkäisten että lievittäen.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen.
Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

Tuotenumero: 19897
Tarjoushinta €42,50 (norm. €54,00)

Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *