Gentle breeze-partavesi (Gentle breeze-Rasierwasser)

Päivi BlöchlIhonhoito, TuoksusekoituksetLeave a Comment

Luonnollinen partavesi Gentle breeze tuoksuu pirteältä, hedelmäiseltä ja jopa hieman kukkaiselta.

Täydellinen tuoksunuotti luonnonläheiselle miehelle! Gentle Breeze-partavesi vaikuttaa inspiroivasti ja herättää elämänhalun. Se virkistää ihoa ja jättää  iholle miellyttävän tuoksun. Tätä partavettä voi hyvin käyttää myös parfyyminä.

Bio-alkoholi  | Puhdas bio-alkoholi perusaineosana tekee tuotteesta antiseptisen ja tuhoaa bakteereita ja muita pöpöjä sekä sulkee ihohuokoset. Iholla tuntuu hetken pieni kipristely mutta hetkessä ihon pienet haavautumat ovat desinfioitu ja iho on raikas. Salviahydrolaatti, Salvia officinalis water | Käytämme salvian puhdistavaa ja antibakteriallista vaikutusta partavedessämme. Sen pirteä, yrittimäinen tuoksu vaikuttaa supistavasti ja se sulkee mahdolliset, pienet ihon haavautumat silmänräpäyksessä. Bio-Ruusuhydrolaatti, Rosa damascena water | Ruusuhydrolaatti bio-laatuisena on hyvin arvostettu luonnonkosmetiikan raaka-aine, se vaikuttaa ihoa rauhoittavasti, kipua poistavasti ja hoitavasti. Greippi, Citrus paradisi | Kirkas tuoksunuotti, joka synnyttää onnentunteita. Endorfiinien vapautuminen lähtee käyntiin greippiöljyllä. Tämä eteerinen öljy vaikuttaa myös supistavasti. Palmarosa, Cymbopogon martinii | Tämä eteerinen öljy on ylipäätään erittäin  ihoa hoitava ja sopii oikeastaan kaikille. Öljyä käytetään ihon epäpuhtauksiin ja ihoärsytyksissä. Ruusugeranium, Pelargonium graveolens | Tämä mieto eteerinen öljy tunnetaan virusten vastaisesta ja antiseptisesta vaikutuksestaan. Psyykkisellä tasolla eteerinen ruusugeraniumöljy vaikuttaa hyvin tasapainottavasti. Santelipuu, Santalum album | Santelipuu on hyvin arvokasta ja sen saanti vaikeutuu vuosi vuodelta. Sen tuoksu on balsaminen, pehmeä ja puinen. Ulkoisesti käytettynä se vaikuttaa tulehdusta poistavasti ja antiseptisesti. Santelipuun tuoksu vapauttaa sisäisiä jännityksiä. Sen afrodisoivaa ja erotisoivaa vaikutusta arvostetaan muuallakin kuin kaukaisessa idässä. Jasmiini, Jasminum grandiflorum | Vivahdus jasmiiniöljyä antaa partavedellemme pisteen iin päälle sekä pienen aistillisen vivahteen. Jasmiiniöljylla on ihoa hoitava vaikutus ja se auttaa myös pääsemään eroon pienistä ihon epäpuhtaisuuksista.

Hoitovinkki: Partaveden käytön jälkeen suosittelemme feeling santelipuubalsamin levittämistä iholle. Santelipuubalsami hoitaa ja ravitsee kuivaa ihoa ja se on paras täydentävä tuote feelingin Gentle Breeze-partaveden jälkeen, se piristää, puhdistaa ja kirkastaa ihoa.

Tuotenumero:

18123 – €16,80 / 30 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *