FRESH FREDDO-tuoksusekoitus – (Fresh Freddo-Duftkomposition)

Päivi BlöchlSetit, TuoksusekoituksetLeave a Comment

Kuinka kauan tätä on odotettu – raikasta tuoksua jääkaappiin! Ihana tuoksu tulee vastaan kun avaamme jääkaapin oven! Ei tuoksu enää juustolle tai sipulille, vaan pirteästi sitruunalle, appelsiinille ja sitruunamyrtille!
Fresh Freddo-tuoksusekoitus on luonnollisesti 100 % luonnonpuhdas ja sisältää luonnollista sitruunan, appelsiinin ja sitruunamyrtin eteerisiä öljyjä. Ne eivät pelkästään tuoksu hyvälle vaan vaikuttavat voimakkaasti bakteereja vastaan!

Fresh Freddo-jääkaappituoksuun annetaan pieni lasinen astia ja huopa nyt ilmaiseksi! 5-10 tippaa tuoksusekoitusta tiputetaan huovalle ja lasi laitetaan jääkaappiin – aina kun jääkaapin ovi avataan, vastaan tulee mieto sitrushedelmien tuoksu!
Jääkaappituoksu voidaan luonnollisesti tiputtaa myös vanutuppoon tai taskunenäliinalle.

Vinkki: Tuoksu ei luonnollisesti kuitenkaan korvaa jääkaapin säännöllistä puhtaanapitoa. Fresh Freddo-tuoksusekoitusta voidaan laittaa myös pesuveteen! 3-4 tippaa riittää puhtaan ja pirteän tuoksun aikaan saamiseksi, tuoksu vaikuttaa myös antiseptisesti!

Huom.: Älä tiputa muovipinnalle koska sitrusöljyt saattavat tuhota pintaa.

Vinkki: Jos tämä uusi tuoksusekoitus miellyttää, sitä voi luonnollisesti käyttää myös piristävänä, keskittymiskykyä parantavana huoneilman tuoksuna keittiössä, olohuoneessa ja lastenhuoneessa!
Tuoksu antaa pirteyttä ja elinvoimaa!

Aineosat: sitruuna, appelsiini, sitruunamyrtti.

Tuotenumero:
11712 Fresh Freddo-tuoksusekoitus € 8,80 / 10ml

11725 Fresh Freddo-tuoksusekoitus € 38,80 / 50ml


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *