feeling exotic-tuoksusekoitus

Päivi BlöchlTuoksusekoitukset, YleistäLeave a Comment

Ihana, uusi tuoksusekoitus „feeling exotic” on yhdistelmä luonnonpuhtaita kukkaisöljyjä kuten Frangipani, Massoiarinde, Champaca, Tuberose ja Jasmin grandiforum. Ne yhdistettynä pirteään greippiin ja limettiin, yhdessä lämpöisen vanilja-uutteen kanssa tekevät tuoksusekoituksesta ihanan eksoottisen,

Tuoksusekoitus feeling exotic on luonnonpuhtaiden kukkaisöljyjen kuten Frangipani, Massoiarinde, Champaca, Tuberose ja Jasmin grandiflorumin yhdistelmä. Ne yhdistettynä pirteään greippiin ja limettiin, yhdessä lämpöisen vanilja-uutteen kanssa tekevät tuoksusekoituksesta ihanan eksoottisen. Hempeän pirteä mutta voimakkaan kukkainen tuoksusekoitus vaikuttaa rentouttavasti ja viettelevästi. Tämä Karibialainen tuoksu taikoo huoneen ilmapiirin taianomaisen eksoottiseksi.  5-8 tippaa feeling exotic-tuoksusekoitusta tiputetaan tuoksulyhtyyn tai höyrystimeen.

Tätä feelingin 100% luonnonpuhdasta tuoksusekoitusta voi käyttää myös omien vartalonhoitotuotteiden valmistuksessa samoin kuin henkilökohtaisten lahjojen loihtimiseen.

feeling exotic Vartalo- ja hierontaöljy

50 ml feelingin perusöljysekoitusta (Ölbasis) tai puhdasta manteliöljyä (Mandelöl nativ bio)

20 tippaa feeling exotic-tuoksusekoitusta

Eksoottiseen kylpyöljyyn sekoitetaan 50 ml Perusöljysekoitusta (Ölbasis) sekä 40 tippaa feeling exotic-tuoksusekoitusta. Ihanalta tuoksuvan parfyymi-roll-onin valmistamiseen tarvitaan tyhjä roll-on –pullo johon tiputetaan 20 tippaa feeling exotic-tuoksusekoitusta ja 9 ml luonnollista jojobaa (Jojoba nativ), tuloksena  aivan ihana ja viettelevä luonnonparfyymi.

Luonnollisesti tällaisiin ihonhoitotuotteisiin voidaan käyttää myös muita feelingin tuoksusekoituksia , anna intuition ja nenäsi päättää!

Vaikutus: rentouttava, viettelevä, karibialainen tuoksu

Aineosat: Greippi, vanilja-uute, tislattu limetti, Frangipani, Massoiarinde, Champaca, Tuberose, Jasmin grandiflorum.

Tuotenro.: 11301 | feeling exotic Tuoksusekoitus | 5 ml | € 24,80 (sis. Itävallan liikevaihtoveron)

Tuotenro.: 11315 | feeling exotic Tuoksusekoitus | 50 ml | € 198,00  (sis. Itävallan liikevaihtoveron)


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *