Cool ice-tuoksusekoitus (Cool ice)

Päivi BlöchlTuoksusekoituksetLeave a Comment

Tuoksusekoitus Cool ice on sekoitus luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä ja sen tuoksu saa aikaan raikkaan ja energisen olon.

Juuri oikea tuoksu kuumia kesäpäiviä varten – se piristää kuin kevyt kesäsade! Tällä tuoksusekoituksella on positiivinen sivuvaikutus – se karkoittaa hyönteisiä luonnollisella tavalla!

Vinkki: Cool ice-tuoksusekoitus vaikuttaa  piristävästi ja raikastaa, kun sitä tiputetaan muutama tippa feelingin Soft cream & bodylotioniin, perusöljysekoitukseen (Ölbasismischung) tai perusshampooseen (4 tippaa tuoksusekoitusta 10 ml perusöljyyn, voiteeseen tai shampooseen) Sekoita itse oma vartalovoiteesi ja –öljysi sekä shampoosi kesää varten!

Vinkki: Cool ice on ihanteellinen vaihtoehto myös autoon! Pirteänä ja keskittyneenä selviät kovastakin ruuhkasta ja se myös virkistää kuumana kesäpäivänä. Auton tuoksutukseen sopivat parhaiten roikkuvat tuoksukivet, ne löytyvät feeling-valikoimasta sydämen, kuun ja perhosen muodossa!

Vaikutus: keskittymiskykyä lisäävä, viilentävä, aktivoiva ja sekä hyönteisiä karkoittava

Käyttö: mielen ja kehon piristämiseen ja elävöittämiseen, luonnollisena hyönteistenkarkoittajana, huoneilman raikastamiseen, keskittymiseen ja autotuoksuna

Aineosat: piparminttu, eukalyptus, myrtti jne.

Tuotenumero:

11382 – €7,80 / 10 ml

11385 – €29,80 / 50 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *