bio-Rosmariinihydrolaatti ( Rosmarinhydrolat bio)

Päivi BlöchlHydrolaatit, IhonhoitoLeave a Comment

Hydrolaatiksi sanotaan tislattua vettä joka sisältää veteenliukenevia osia tislatusta kasvista.

Yleisesti hydrolaatteja käytetään  kasvovesinä. Ne sopivat kuitenkin hienosti myös esim. kääreenä hyttysten puremissa, kuumeessa, venähdyksissä  ja ne sopivat hyvin myös pohja-aineosaksi deodorantteihin ja hiusvesiin.

feeling rosmariinihydrolaatti tulee konrolloidusta bio-tuotannosta eikä siihen ole lisätty alkoholia, se on parasta bio-laatua!

Bio-rosmariinihydrolaatin tuoksu on yrttimäinen ja raikas. Kuten myös eteerinen rosmariiniöljy, vaikuttaa hydrolaattikin verenkiertoa edistävästi , se on ihanteellinen ja piristävä  vaihtoehto kasvovedeksi aamuisin. Ihonhoidossa se sopii varsinkin väsyneelle ja rasvaiselle iholle. Myös hiusvetenä rosmariinihydrolaatti on hyvin suosittu. Se edistää päänahan verenkiertoa, vahvistaa päänahkaa ja vaikuttaa myös ennaltaehkäisevästi hiusten lähtöä vastaan.

Pitkän ja raskaan työpäivän jälkeen tai pitkän vaelluksen jälkeen jalat tarvitsevat elvyttämistä: 2-3 rl rosmariinihydrolaattia sekoitetaan veteen ja jalkakylvyssä jalat raikastuvat ja nauttivat. Jos jalkakylpy ei ole mahdollista, riittää kun suihkuttelee rosmariinihydrolaattia jalkoihin.

Rosmariinihydrolaattia käytetään paljon myös kehon sisäiseen puhdistukseen, kuurimaisesti. Rosmariini edistää kehon puhdistumista.

Huom.: Jotta hydrolaatti säilyisi mahdollisimman pitkään, myymme kaikki hydrolaatit pumppupullossa. Säilytys kylmässä tai viileässä ja säilyvyysaika on 8 viikkoa ensimmäisestä käytöstä.

Tuotenumero:

17576 – €8,80 / 100 ml

17659 – €44,00 / 6 x 100 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *