Bio-kamomillahydrolaatti (Kamillenhydrolat bio) Chamaemelum nobile

Päivi BlöchlHydrolaatitLeave a Comment

Ranskasta tuleva, miedosti heinälle tuoksuva luomu-kamomillahydrolaatti tuotetaan kukista ja kukkivista varsista vesihöyrytislauksella. Erittäin mietona kasvina amomilla (Chamaemelum nobile) sopii hyvin herkälle iholle kasvojen puhdistukseen. Uudistavan vaikutuksensa takia sitä käytetään ärsyyntyneen ihon sekä akneihon puhdistukseen.

Kamomillahydrolaatti vaikuttaa viilentävästi, uudistavasti ja desinfioivasti. Psyykkisellä tasolla se tuo iloa mieleen, vaikuttaa mielialaa kohottavasti ja tasapainottaa stressitilanteissa. Sydämentykytykseen se vaikuttaa rauhoittavasti ja rentouttavasti ja sen sanotaan suojaavan käyttäjäänsä kuten äiti lastaan. Hienostunutta bio-kamomillahydrolaattia voi suositella myös „sielulliseen mahakipuun“ sekä rentouttamaan ylivilkasta lasta. Sen mieto tuoksu sopii hyvin myös nukkumatuoksuksi ja huoneilman sprayksi makuuhuoneeseen.

Ilman alkoholia tuotettu luomulaatuinen kamomillahydrolaatti sopii hyvin myös vauvan ihon hoitoon. Sitä voidaan käyttää vaippa-alueen, kasvojen ja kainaloiden puhdistukseen. Myös rintojen hoitoon imetysaikana (samoin kuin bio-ruusuhydrolaattia) sitä suositellaan. Hydrolaattia suihkutetaan imetyksen jälkeen rinnoille ja annetaan ilman kuivattaa. Lapsilla jotka kärsivät kivuista hampaiden puhjetessa, hydrolaattia voidaan varovasti sivellä poskiin.
Vanhusten hoidossa bio-kamomillahydrolaatti sopii hyvin rikkoutuneen ihon hoitoon jne.

Tuotenumero:

17086 / € 11,80 / 100ml
17089 / € 59,00 / 6 x 100ml

Lähde: Valmistajan tiedot, kirjallisuus; EZ, Aromatherapie EZ, Praxis Aromatherapie Monika Werner


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *