Balsami ensiapuun (Erste Hilfe-Balsam)

Päivi BlöchlBalsamitLeave a Comment

Erste Hilfe Balsam on luonnontuote, jota voi käyttää hyvin moneen tarkoitukseen! Luonnolliset kasviöljyt kuten iltahelokki, tyrniöljy sekä villiruusunöljy (kaikki bio-laatua) vaikuttavat erittäin ihoa hoitavalta, ihoa uusivalta ja haavoja parantaen.

Valitut, aidot eteeriset öljyt täydentävät tätä ensiapu-balsamia! Laventeli on yksi aromaterapian rakastetuimmista ja eniten tutkituista eteerisistä öljyistä, monipuolisuutensa ansioista se auttaa melkein kaiki…ssa vaivoissa, olipa kyseessä pieni tai iso. Bio-Kamomilla tuottaa turvallisuuuden ja äidillisen tunteen ja vaikuttaa tulehdusta poistavasti, kouristuksia vähentävästi ja erittäin rauhoittavasti.
Kistus puolestaan vaikuttaa erittäin voimakkaasti viruksia vastaan, kipua poistavasti sekä edistää tehokkaasti haavan paranemista. Psyykkisellä tasolla se nostaa itseluottamusta sekä tasoittaa.
Eteerinen öljy Manuka Uudesta-Seelannista vaikuttaa kipua- ja tulehdusta poistavasti ja desinfioivasti. Manuka on erittäin ihoystävällinen, ihoa hoitava sekä tasoittava öljy.

Erste Hilfe-Balsam on oiva vaihtoehto pienissä onnettomuuksissa, aknessa, atooppisessa ihossa, hyönteisten pistoissa, pienissä palohaavoissa, auringonpolttamalla iholla jne. Balsamia voi myös käyttää tulehtuneen, kuivan tai hilseilevän ihon hoitoon.

Vinkki: Erste Hilfe-Balsam on täydellinen hoito vauvalle vaippa-alueen hoitoon, myös jos iho jo punoittaa tai on rikki.

Tuotenumero:

18215 – €11,50/30ml

18316 – €29,50/100ml

18225 – €59,80 /250ml

Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *