Baby Glück-vauvanhoitosetti

Päivi BlöchlIhonhoito, Kylpy- ja suihkutuotteet, Kylpytuotteet, Setit, Vartalo- ja hierontaöljyt, YleistäLeave a Comment

Vauva tarvitsee rakkautta, huolenpitoa ja asianmukaista hoitoa. Vauvan herkkä iho ei ole vielä valmis vaativiin ympäristöolosuhteisiin, joten herkän ihon suojaamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla tarvitaan luonnollisia hoitotuotteita.

Mukana ”Baby Glück” -hoitopakkauksessa ovat: Sanfte Babypflege, hellävarainen vauvanhoitoöljy (50 ml), Baby Luxubad, vauvan luksuskylpy (50 ml), Baby Wohl-balsami rintakehään (15 ml), Sandmännchen-tuoksusekoitus (Nukkumatti) (10 ml) ja Apila-tuoksukivi. Tuotesetti on pakattu koristeelliseen lahjapakkaukseen.

Sanfte Babypflege, hellävarainen vauvanhoitoöljy | soveltuu vauvan herkän ihon hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitoon. Tämä hoitotuote sisältää vain manteliöljyä ja luomulaatuista ruusuhydrolaattia. Se soveltuu mainiosti luonnollisten kosteuspyyhkeiden tekoon! Vaippa-alueen puhdistamisesta tulee hemmotteluhetki rasittamatta vauvan herkkää ihoa. Käyttö: Ravista pulloa ennen jokaista käyttökertaa, suihkuta 4-5 kertaa vauvan pyllylle ja pyyhi pienellä pestävällä puuvillakankaalla tai pehmeällä paperinenäliinalla – puhdistus ja hoito yhdessä tuotteessa!

Baby Luxusbad, vauvan ylellinen kylpyöljy | luonnollinen öljykylpy, jossa on ravitsevia ainesosia, kuten manteliöljyä, kamomillaöljyä, ruusuöljyä, laventeliöljyä jne. Ihoa hemmotellaan siis puhtailla luonnon aarteilla. Psykologisella tasolla öljykylvyllä on rauhoittava, rentouttava ja mielialaa parantava vaikutus. Tämä mieto kylpyöljy, jossa on luonnollista manteliöljyä ja valikoituja eteerisiä öljyjä, hemmottelee herkkää vauvan ihoa. Vauvasi voi rauhoittua sekä rentoutua, ja iho hoituu parhaalla mahdollisella tavalla kylvyn aikana. Käyttö: 1-2 tl öljyä laitetaan kylpyveteen, levitetään suihkulla ja nautitaan!

Baby Wohl-balsami rintakehään | tämä tuote täyttää pienen ja vielä herkän ihmiskehon vaatimukset. Mietojen, mutta tehokkaiden ominaisuuksiensa vuoksi se on ihanteellinen kumppani kostean ja kylmän kauden läpi. Valituilla eteerisillä öljyillä on rentouttava, helpottava vaikutus nuhanenään ja yskään, ja ne auttavat vastustusjärjestelmää pääsemään takaisin jaloilleen. Huom. Tämä tuote soveltuu yli 6kk-ikäisille vauvoille!

Apila-tuoksukivi ja tuoksusekoitus Sandmännchen | Tämä luonnollisten eteeristen öljyjen seos levittää rauhoittavaa, lämmittävää tuoksua, joka välittää turvallisuuden ja hoivatuksi tulemisen tunteen. 1-2 tippaa tuoksusekoituksta tuoksukivellä tuudittaa pientä enkeliäsi hiljaiseen, rentoon uneen.

Toivotamme sinulle paljon iloa luonnonmukaisten vauvanhoitotuotteiden kanssa!

Tuotenumero: 20827 – Tarjouksessa €33,80 (norm. €43,80)

Tarjous voimassa toistaiseksi.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *