Aurinkoteetä ja hehkuviiniä eteerisillä öljyillä maustettuna – vinkkejä aromakeittiöön

Päivi BlöchlYleistäLeave a Comment

Kaamosaika on alkanut ja talvi tekee tuloaan. Kuuma mehu tai glögi on poikaa pakkasella ja illan hämärässä!

Tarjoamme kaksi reseptiä adventtiaikaan – juomat onnistuvat käden käänteessä feelingin Leivonnaiset & Hehkuviini-tuoksusekoituksen kanssa. Aidot ja luonnolliset eteeriset öljyt takaavat maun, tuoksun ja voiman.

„Aurinkotee „

1 l appelsiinimehua ( mieluiten juuri puristettua )

2 L omenamehua

1 rkl hunajaa, johon on hyvin sekoitettu 10 tippaa feelingin ”Leivonnaiset & Hehkuviini-tuoksusekoitusta (Gebäck & Glühwein)

(eteeriset öljyt tarvitsevat aina emulgaattorin, jos ne sekoitetaan veteen – tässä tapauksessa mehuun)

Laita appelsiinimehu ja omenamehu kiehumaan kattilaan – kun seos alkaa kiehua, ota pois liedeltä ja sekoita hittasti hunaja-öljymassa mehuun.

Nauti sekä ihanasta joulun tuoksusta että kuumasta mehusta! Älä polta kieltä!

 

”Hehkuviini tai glögi maustettuna luonnollisilla eteerisillä öljyillä”

1 l punaviiniä

400 ml vettä

1 kanelitanko

4 reilua ruokalusikallista sokeria

10 tippaa Gebäck & Glühwein-luomu-tuoksusekoitusta

Lämmitä punaviini ja vesi kattilassa hiljalleen, anna kanelitankojen uida mukana. Sekoita ”Leivonnaiset & Hehkuviini-tuoksusekoitusta” (Gebäck&Glüchwein) hyvin sokeriin (eteeriset öljyt tarvitsevat aina emulgaattorin sekoittuakseen veteen, tässä tapauksessa punaviiniin ja veteen). Lisää sokeri-öljysekoitus lämmitettyyn punaviiniin. Nauti!

Terveisin

Team feeling-Suomi


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.