Arnika-nivelbalsami (Arnika Gelenks-Balsam)

Päivi BlöchlBalsamit, YleistäLeave a Comment

Arnika-Nivelbalsami antaa hyvää oloa ja perustuu valittuihin kasviöljyihin ja niihin lisättyihin 100 % luonnonpuhtaisiin eteerisiin öljyihin.

Varsinkin nivelongelmista tai raskaan työn jälkeen apua huutavista lihaksista ja kireistä hermoista kärsivät ihmiset nauttivat Arnikabalsamin tuomasta avusta. Arnika-balsami rentouttaa lihaksia ja tuntuu myös miellyttävältä iholla.

Luonnollinen bio-jojoba (Simmondsia chinensis) | on eniten ihmisen ihon omaa talia muistuttava kasviöljy ja sen tiedetään vaikuttavan kosteutta sitovasti. Intiaanit käyttivät jojobaa jokapaikan parantajana, haavojen ja hiusten hoidossa. Tämä iholle hyvää tekevä vaha on peräisin aavikkokasvista ja sillä on myös auringonsuojakerroin 4. Se on yksi parhaiten säilyvistä kasviöljyistä, jotka tunnetaan.

Bio-mäkikuisman öljy (Hypericum perforatum) saadaan mäkikuisman kukista, jotka maseroidaan korkealaatuisessa oliiviöljyssä. Tämä öljy vaikuttaa rauhoittavasti ja vahvistaa hermoja.

Bio-Sheavoi (Vitellaria paradoxa) on tunnettu voiteiden perusaineena, se imeytyy hyvin ihoon, on erittäin ihoystävällinen ja hoitaa varsinkin kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Mehiläisvaha (Cera flava) on rakastettu aineosa luonnontuotteissa.

Arnikankukkien uutteen CO2 (Arnica montana) pääaineosa on sesquiterpeenilaktonit. Luonnonlääketieteessä Arnikaa käytetään hoitamaan lihaksia ja niveliä.

Frankinsensi (Boswellia sacra) tuoksuu mieltymyksestä riippuen rentouttavasti ja meditatiivisesti. Kirjallisuudesta saatujen tietojen perusteella tämä tislattu hartsi hoitaa ihoa ja rauhoittaa.

Cajeput-öljy(Melaleuca leucadendra) tunnetaan hyvää tekevänä, piristävänä ja hoitavana öljynä. Luonnonpuhdas mäntyöljy (Pinus sylvestris) tuoksuu raikkaalta, metsäiseltä ja vahvistaa hellästi. Tässä balsamissa olemme hyödyntäneet sen aktivoivan ja verenkiertoa edistävän vaikutuksen.

Kaikki tiedot kirjallisuudesta.

Huom.: Ei saa käyttää rikkinäisellä iholla eikä haavoihin, herkät ihmiset voivat reagoida allergisesti (varsinkin ihmiset jotka ovat allergisia Composita-kasviryhmän kasveille)

Tuotenro.:
18275 – € 12,80 / 30ml
18276 – € 32,00 / 100ml
18285 – € 65,00 / 250ml


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *