Appelsiininkukkavesi

Päivi BlöchlHydrolaatitLeave a Comment

Appelsiininkukkavesi –  (Orangenblütenhydrolat bio / Nerolihydrolat bio)

Luomulaatuinen appelsiininkukkavesi on tuote, jota voi käyttää kuten ruusuvettä eli kasvovetenä. Erityisesti sen tartuntoja vähentävän vaikutuksen ansiosta se on monikäyttöinen ja sitä käytetään myös menestyksellisesti deodorantin korvikkeena. Hienostunut tuoksu piristää masentunutta ja tukee myös ihon uusiutumista.

Appelsiininkukkaöljyn tislauksessa sivutuotteena saatu tislattu vesi on erinomainen hoitamaan herkkää ja tulehtunutta sekä vanhenevaa ihoa. Luonnonpuhdas appelsiininkukkavesi tukee ihon uusiutumista ja vaikuttaa ihoa rauhoittaen ja viilentäen. Se auttaa myös kuumuuden aiheuttamiin pieniin tulehduksiin ja turvotuksiin.

Feeling appelsiininkukkavesi on peräisin luomuviljelmiltä ja se on parasta luomulaatua, ilman lisättyä alkoholia.

Kuten eteeristä appelsiininkukkaöljyä, voi kukkaisvettäkin käyttää myös ”ensiapu-suihkeena” yllättävissä tilanteissa. 1-3 suihkaisua kasvoihin tai rintakehään auttaa jo ”putoamaan maan pinnalle”. Lapsilla, joilla on taipumusta raivokohtauksiin, levottomuuteen ja ylivilkkauteen, voidaan tätä suihketta käyttää rauhoittavana joko iholle tai sisäisesti kurkkuun suihkuttaen.

Rauhattomien sylivauvojen ja paljon itkevien vauvojen kohdalla vaikuttaa jo 1-2 ruokalusikallista appelsiininkukkavettä kylpyvedessä rauhoittavasti ja tarjoten vauvalle rauhallisemman unen.

Tuote auttaa myös koetilanteissa ja muissa stressaavissa tilanteissa, joissa luottamus ja usko itseensä on koetuksella.

Nestemäisenä kosmetiikkatuotteena on appelsiininkukkavesi yksi parhaimpia. Feelingin tuotteessa on luomulaatuinen alkuperä ja se sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon! Gourmet-kokit käyttävät appelsiininkukkavettä hienostuttaen keksien, juomien, marsipaanin, suklaan, hedelmäsalaatin ja muiden jälkiruokien aromeja! Anna luovuuden kukkia vapaasti!

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen.
Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

Huom! Kasvovesiä ei ole tarjolla enää 500 ml jättipulloissa, sillä tuote säilyy paremmin pienissä määrissä ja näin vältetään pullojen täyttämiseltä ja tuote pysyy tuoreena käyttäjällä. Tarjoamme teille vaihtoehtoa: 5 x 100 ml + 1 kpl ilmainen !

€ 9,80 / 100 ml / Tuotenumero 17046
€ 49,00 / 6 x 100 ml / Tuotenumero 17639


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *