Aktiv & Frisch-jalkaspray

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Aktiv & Frisch-jalkaspray

Tuskin mikään osa kehosta jää niin vähälle huomiolle kuin jalat. Ja juuri jalat ansaitsevat paljon huolenpitoa ja kiitosta meidän kannattelemisestamme! Ihmisen jalka koostuu 26 luusta, 27 nivelestä, 32 lihaksesta ja jänteestä, 107 siteestä ja sinne päättyy 1.700 hermoa. Keskimääräisesti ihminen ottaa päivässä 8000 – 10 000 askelta. Jalkamme kantavat meitä elämässämme noin 130 000 kilometriä (noin 3 kertaa maapallon ympäri). Voimme juosta, tanssia, hyppiä ja kävellä.
Huolimatta raskaasta työstä, jota jalat suorittavat, pakotamme ne usein liian kapeisiin kenkiin ja sukkiin. Siitä voi olla seurauksena hajuja, rakkoja ja pahimmassa tapauksessa lättäjalat tai jalkapöydän laskeutuminen.

On hyvin tärkeää kävellä kesällä paljain jaloin. Näin paino jakautuu tasaisesti ja samalla jalat saavat hierontaa! Jotta voit huomennakin hyppiä voimallisesti, olemme kehittäneet uuden jalkasprayn!

Aktiv & Frisch koostuu elävöittävistä ja aktivoivista eteerisistä öljyistä:
Sitruuna (Citrus limon) | Eteerinen sitruunaöljy säätelee vastustuskykyä ja sillä on voimakkaasti desinfioiva vaikutus. Sen pirteä tuoksu välittää puhtautta ja iloista mieltä. Timjami, Thymian ct. Linalool (Thymus vulgaris) | timjamiöljyn tuoksu antaa jalkasprayllemme mausteisen ja yrttimäisen tuoksuvivahteen. Eteerinen timjamiöljy vaikuttaa verenkiertoa edistävästi ja ylipäätään vahvistavasti. Salvia (Salvia officinalis) | Varsinkin ihmiset, jotka kärsivät jalkahiestä tai epämukavista hajuista jaloissa rakastavat sen hikoilua tasoittavaa vaikutusta. Mielialaan salviaöljy vaikuttaa energiatilaa nostaen. Sitruunaruoho (Cymbopogon citratus) | Tämä trooppinen ruoho tuoksuu sitruunaisen pirteälle ja sen eteerinen öljy vaikuttaa kuonaa ja myrkkyjä poistavasti sekä verenkiertoa edistävästi. Sitruunaruohoa käytetään aromaterapiassa jalkasienessä. Viherminttu (Mentha spicata) | Viherminttu on mieto ja hyvin ihoystävällinen minttulajike. Eteerinen minttuöljy viilentää ja piristää jalkojamme. Kardemumma (Elettaria cardamomum) | Eksoottinen kardemumma- mausteöljy vahvistaa ja elävöittää varsinkin kun olo tuntuu heikolta. Rosmariini (Rosmarinus officnialis) | Aromaterapeutit arvostavat rosmariinin verenkiertoa edistävää ja vahvistavaa vaikutusta. Absorber | Maissitärkkelyspohjainen neste on lisätty eteeristen öljyjen emulgaattoriksi ja se neutralisoi epämukavia hajuja.

Käyttö: Kävelyretken, vaelluksen tai pitkän ja raskan työpäivän jälkeen voit hemmotella jalkojasi uudella Aktiv & Frisch-jalkaspraylla! Tämä piristävä spray antaa jaloille energiaa ja uutta voimaa helposti ja tehokkaasti. Suihkuta 2-3 kertaa väsyneille jaloille, nosta jalat hetkeksi pystyyn ja nauti mukavasta vaikutuksesta. Eteeriset öljyt vaikuttavat harmonisoivasti ja elävöittävästi ja tuoksuvat hyvälle.

Vinkki: suihkuta myös suoraan kenkiin!

Tuotenumero:
18064 – € 7,13 (tarjoushinta heinä-, elo- ja syyskuussa 2016), norm. € 9,50 / 50 ml spray

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *